FAQ

TICKETS

Waar zijn tickets te koop?
Tickets zijn altijd online verkrijgbaar. Kijk bij het evenement op deze pagina voor overige verkooppunten.

Is het mogelijk om tickets te bestellen vanuit het buitenland?
Bezoekers uit Duitsland en België kunnen tickets voor de evenementen bij De Wolfsberg online bestellen en afrekenen met Sofort Banking of Mister Cash. 

Zijn er ook kaarten bij de dagkassa te koop?
Mits de kaarten niet uitverkocht zijn zullen er entreekaarten te koop zijn bij de dagkassa bij de ingang. Tickets aan de dagkassa zijn vaak duurder dan in de voorverkoop.

Nemen jullie tickets retour?
Nee, zowel hardcopy tickets als e-tickets worden niet teruggenomen.

Ik heb een weekendticket gekocht. Moet ik deze twee keer meenemen?
Ja! Laat je ticket de eerste dag scannen bij de ingang, bewaar je ticket goed en dan zien we je de volgende dag terug voor een tweede scanronde!

Het lukt me niet om online tickets te kopen, wat doe ik verkeerd?
Stuur een mail via de contactpagina als het betrekking heeft op evenementen bij De Wolfsberg. Indien het feest plaatsvindt op een andere locatie, kun je contact opnemen met de kassa van het desbetreffende theater.

Ik ben mijn e-tickets kwijt. En nu?
Stuur een mail via de contactpagina als het betrekking heeft op evenementen bij De Wolfsberg. Indien het feest plaatsvindt op een andere locatie, kun je contact opnemen met de kassa van het desbetreffende theater.

HET WEER

Wat gebeurt er bij slecht weer?
Het festivalterrein bij De Wolfsberg is grotendeels overdekt door een overkapping van 900m2. Houd wel rekening met de weersomstandigheden. Er kan altijd een regenbui vallen of in de avond sterk afkoelen.

WERKEN

Kan ik werken tijdens de evenementen?
Ja! Graag! Wij zijn altijd op zoek naar mensen twee rechterhanden voor de opbouw en afbouw. En natuurlijk voor barwerkzaamheden. Ben je ouder dan 16 jaar? Stuur een berichtje via de contactpagina.

MUNTEN

Wanneer kan ik de gekochte consumptiemunten inleveren?
Bij De Wolfsberg zijn consumptiemunten alleen in 2018 in te leveren tijdens het Koningsfeest, Legends of Rock Festival en de Tributeparty. Tot een half uur na het evenement kunnen hele consumptiemunten van 2018 bij de muntenkassa geretourneerd worden voor geld. Daarna niet meer. Voor de overige locaties gelden andere regels. Check dit bij muntenuitgifte.

EHBO

Is er EHBO aanwezig?
Ja, er is altijd een EHBO-post. Op het terrein van De Wolfsberg vind je deze naast de toiletvoorziening.

Rolstoelgankelijk?
Op vertoon van je reguliere invalide parkeerkaart kun je gebruik maken van speciale parkeerplaatsen dicht bij de entree. Volg hiervoor de instructies van onze parkeerwachten. Parkeren is gratis.

Let op, het terrein bestaat grotendeels uit gras en loopt iets af. Het boventerrein bestaat uit terras van waar ook zicht op het podium is.

 

ALGEMEEN

Op welke tijden treden de bands op?
Doorgaans maken wij geen timetable bekend. Je kunt er wel vanuit gaan dat de volgorde wordt aangehouden zoals de bands op de flyer en poster te zien zijn. Tenzij anders vermeld op onze facebookpagina.

Is er een mogelijkheid om te overnachten bij De Wolfsberg?
Soms is het mogelijk om bij De Wolfsberg te overnachten tijdens de buitenevenementen, maar vaak wordt dit pas enkele weken van tevoren bekend gemaakt. Vraag de receptioniste van De Wolfsberg of ze je op een wachtlijst willen zetten. Wil je meer zekerheid? Gelukkig zijn er verschillende hotels in de omgeving die je graag verwelkomen. Onder andere Jachtslot De Mookerheide, Van der Valk Molenhoek en Resort De Zevenheuvelen.

Wat is de minimumleeftijd om het evenement te bezoeken?
Er is geen minimumleeftijd voor de Tributeparty. Bezoekers jonger dan 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis het evenement bezoeken.

Ik weet een goede band. Naar wie kan ik informatie sturen?
Suggesties zijn altijd welkom! Stuur een bericht via het contactformulier met jouw idee.

WAT MAG IK MEENEMEN?

Kan ik een klapstoel of krukje meenemen?
Nee, het is niet toegestaan om deze voorwerpen mee te nemen. Bij De Wolfsberg zijn altijd krukken bij de statafels aanwezig en zorgen we voor genoeg picknickbanken en terrasstoelen. Dus kom op tijd! Ook tijdens evenementen op andere locaties zorgen we ervoor dat er zitplaatsen beschikbaar zijn. Ook hiervoor geldt: kom op tijd!

Kan ik zelf eten en drinken meenemen?
Nee, zelf meegebrachte consumpties zijn niet toegestaan.

Mag ik posters plaatsen van andere evenementen rondom jullie terrein?
Het is niet toegestaan te flyeren en posters te verspreiden zonder toestemming van de organisatie. Stuur een mail om een aanvraag te doen.

Mag ik een foto- of videocamera meenemen?
Jazeker! Alleen professionele foto- en filmapparatuur is niet toegestaan. Ben je journalist? Stuur een persaanvraag via deze website.

GEVONDEN VOORWERPEN

Waar lever ik gevonden voorwerpen in?
Gevonden voorwerpen mogen ingeleverd worden bij de entree van het evenement. Bedankt alvast!

Ik ben iets kwijt. Waar kan ik navraag doen?
Vraag na bij de entree van het terrein of jouw eigendom gevonden is of bel de volgende dag met de receptie van De Wolfsberg (T. 024-3971327). Als het om een concert gaat in een theater, bel dan de volgende dag de kassa van de betreffende zaal.

PARKEREN

Waar kan ik parkeren?
Bij De Wolfsberg is er beperkte parkeergelegenheid. Dus kom op de fiets of met het openbaar vervoer. Toch met de auto? Parkeer de wagen op het terrein aan de Houtlaan op 5 minuten loopafstand.