INFORMATIE

TRIBUTEPARTY

Bij De Wolfsberg doen we graag wat bijzonders. We hebben een prachtige tuin met een nog mooier uitzicht en daar houden we graag een feestje. Met ons gezellige terras, een enorme overkapping, genoeg bars en natuurlijk nog steeds dat indrukwekkende uitzicht. Onze jaarlijkse buitenevenementen zijn in de wijde regio bekend en trekt keer op keer duizenden bezoekers.

Dankzij jullie enorme enthousiasme kunnen we steeds vaker een uitstapje maken naar prachtige concertzalen door heel Nederland. En aan kwaliteit hoef je niet te twijfelen. Want net als tijdens de Tributeparty boeken wij enkel topbands die zich met liefde toewijden aan de muziek van hun helden.

Klik op onderstaande knop voor alle benodigde informatie voor De Wolfsberg Tributeparty, Legends of Rock festival en Koningsfeest.

TRIB EVENTS

Bij Trib Events zijn we trots op de shows die we promoten en representeren. We werken met meer artiesten samen dan ooit tevoren en vullen theaters en concertzalen door het hele land met een laaiend enthousiast publiek. Onze bezoekers feesten op muziek die we allemaal kennen, live gespeeld door de beste tributebands van Europa. In de Nederlandse theaters of op een mooie buitenlocatie.

We vieren de muziek van toen en nu met professionele live bands die een complete show neerzetten waarin zij een ode brengen aan muzikale grootheden.

Zo kun je in tientallen theaters genieten van het repertoire van de Bee Gees, luister je in concertgebouw De Vereeniging naar de klanken van The Dire Straits Experience en bekijk je tijdens het festival Tributeparty maar liefst 10 verschillende tributeshows.

Voor informatie over de shows in de theaters op poppodia verwijzen wij je door naar de website van het betreffende theater.