INFO

Bij De Wolfsberg doen we graag wat bijzonders. We hebben een prachtige tuin met een nog mooier uitzicht en daar houden we graag een feestje. Met ons gezellige terras, een enorme overkapping, genoeg bars en natuurlijk nog steeds dat indrukwekkende uitzicht. Onze jaarlijkse buitenevenementen zijn in de wijde regio bekend en trekt keer op keer duizenden bezoekers.

Dankzij jullie enorme enthousiasme kunnen we steeds vaker een uitstapje maken naar prachtige concertzalen door heel Nederland. En aan kwaliteit hoef je niet te twijfelen. Want net als tijdens de Tributeparty boeken wij enkel topbands die zich met liefde toewijden aan de muziek van hun helden. Het zijn gepassioneerde muzikanten die hun uiterste best doen om dat unieke stemgeluid of die ijzersterke drumsolo te evenaren. En die met gemak een avondvullende show neerzetten.

Geniet van de prachtige muziek van toen, live gespeeld door de beste tribute bands die er bestaan.

Zie onderstaand alle benodigde informatie voor De Wolfsberg Tributeparty, Legends of Rock festival en Koningsfeest. Voor alle andere evenementen verwijzen wij je graag door naar de website van de betreffende concertzaal.

PRAKTISCHE INFO DE WOLFSBERG

FIETSEN = GEZOND

Kom op de fiets of met het openbaar vervoer! Er is beperkte parkeergelegenheid aanwezig, maar wel een ruime gratis fietsenstalling.  Of laat je afzetten voor de deur bij de kiss & ride zone. Toch met de auto? Regel altijd een BOB en zet je auto op het parkeerterrein aan de Houtlaan.

ETEN EN DRINKEN

Betaling bij de bar en de foodkramen kan uitsluitend met consumptiemunten. Consumptiemunten zijn verkrijgbaar bij de muntenkassa bij de ingang van het terrein. Je kunt hier betalen met contant geld of met PIN.

Consumptiemunten zijn alleen in 2018 in te leveren tijdens het Koningsfeest, Legends of Rock Festival en de Tributeparty. Tot een halfuur na het evenement kunnen hele consumptiemunten van 2018 bij de muntenkassa geretourneerd worden voor geld. Daarna niet meer.

Alcohol is tijdens Koningsfeest, Legends of Rock Festival en de Tributeparty, net als in de rest van Nederland, alleen voor bezoekers van 18 jaar en ouder.

Op het terrein zijn diverse versnaperingen verkrijgbaar. Van de bekende frites, de lekkerste hamburgers gegrild op de Big Green Egg en kroketten van De Bourgondiër tot tot curryworsten en mini-loempia’s.

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen op het festivalterrein. Bij de ingang zal dit in beslag worden genomen. Er is – tegen betaling – volop eten en drinken verkrijgbaar op het festivalterrein.

ENTREE

Er is geen minimumleeftijd voor de Tributeparty. Bezoekers jonger dan 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis het terrein op. 

Een weekendticket gekocht? Bewaar je ticket na de eerste keer scannen goed voor de volgende dag!

Het terrein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Bij de EHBO post, naast de toiletten op het terrein, is ook een invalidetoilet te vinden.

Het is toegestaan om het terrein tussentijds te verlaten. Haal hiervoor wel een polsbandje bij de entree.

Niet toegestaan op het terrein: meegebrachte drank en eten, glas en blik, krukjes/stoeltjes/bankjes, professionele foto- en videoapparatuur, huisdieren, wapens en vuurwerk.

Verder hanteren wij een zero tolerance beleid omtrent drugs. Zowel soft- als harddrugs worden niet geaccepteerd op het terrein.

Het festivalterrein is grotendeels overdekt door een overkapping van 900m2. Houd wel rekening met de weersomstandigheden. Er kan altijd een regenbui vallen of in de avond afkoelen.

Er zijn tegen betaling een beperkt aantal kluisjes aanwezig op het terrein. Voor het gebruik van de kluisjes berekenen wij €10,- waarvan €5,- borg. Bij inlevering van de sleutel ontvang je de €5,- borg weer retour. 

Oordoppen zijn verkrijgbaar bij de muntenbalie. We verkopen geen sigaretten.

PROMOTIE

Het is niet toegestaan te flyeren en posters te verspreiden zonder toestemming van de organisatie. Stuur een mail om een aanvraag te doen.

GEVONDEN VOORWERPEN

Heb je iets gevonden op het terrein? Het wordt enorm gewaardeerd als je het retourneert bij de medewerkers bij de entree van het terrein.

Iets kwijt? Vraag na bij de entree van het terrein of jouw verloren voorwerp gevonden is of bel de volgende dag met de receptie van De Wolfsberg (T. 024-3971327).

FAQ

Heb je nog vragen? Bekijk dan eens onze FAQ’s. 

HUISREGELS

Bekijk de huisregels voor De Wolfsberg Tributeparty