DE WOLFSBERG KONINGSFEEST

Vrijdag 27 april 2018

Natuurlijk is er na een uitverkochte jubileumeditie vorig jaar gewoon een elfde versie van Koningsfeest. Langer, leuker en gevarieerder dan ooit. Van 50’s en 60’s hits gespeeld door jonge knapen uit Amsterdam, de Hollandse meezingers van dj Rob Toonen, het soulvolle stemgeluid van David Dam tot de explosieve mashups van de populairste coverband van dit moment. Het is weer een feestje vol vermaak voor je hele vriendengroep.

En dit jaar vieren we de verjaardag van Zijne Majesteit op een vrijdag, dus plakken we er een extra uurtje muziek achteraan!

Ticketprijzen
Ticket regulier € 15,-
Vriendenticket 5 personen € 65,-
Vriendenticket 10 personen € 100,-

Naast de online verkoop zijn er ook tickets verkrijgbaar bij De Wolfsberg, Bruna Groesbeek en The Read Shop Malden.

 Let op!
Wanneer je online een vriendenticket bestelt, meld je je als groep bij de entree. Je krijgt niet eerder toegang tot je vriendengoep compleet is. Geen zin om te wachten op je vrienden? Koop je vriendenticket bij De Wolfsberg, Bruna Groesbeek of The Read Shop Malden. Dan ontvang je separate tickets.

Evenemententerrein
De tuin van Hotel-Restaurant De Wolfsberg | Mooksebaan 12 | Groesbeek

Programma

14.00 tot 21.30 uur | terrein open: 13.30 uur

VEZPA

50's en 60's coverband

Ze zijn jong, knap en beweren bij hoog en laag dat ze hun klassiekers kennen. En dat laatste is zeker niet gelogen. Zonder aarzelen nemen de vier heren je mee terug in de tijd naar de roerige jaren vijftig en zestig. Strak in pak, met authentiek instrumentarium en een zonnebril op de neus spelen ze Johnny Cash, Elvis Presley, Chuck Berry, The Rolling Stones en The Kinks. En het klinkt zoals je het wil horen: exact zoals toen. De liefde voor de sound van weleer bracht de band naar al meer dan honderd podia in binnen- en buitenland. Festivals, bedrijfsfeesten, muziekcafés en zelfs een theatertour. Vezpa doet er alles aan het evangelie der rock ’n roll te verspreiden.

SOUL SOLUTION

Featuring David Dam

Vijf mannen met jarenlange podiumervaring waar de liefde voor muziek vanaf spat. Ze spelen covers en de basis is soul. Tijdloze klassiekers van Marvin Gaye, James Brown en The Jackson 5, maar zeker ook de muziek van Bruno Mars, Justin Timberlake en Robin Thicke. Muziekliefhebbers én feestgangers worden blij van dit repertoire. Hun shows zijn rauw, energiek en aanstekelijk en de live act past perfect bij deze Koningsdag middag. Frontman David Dam ken je misschien nog van zijn auditie met ‘Let’s get it on’ bij The Voice of de vele optredens die daarna volgden in onder andere Paradiso Amsterdam of dichter bij huis: de Vierdaagsefeesten.

DIRTY DADDIES

De festivalsensatie van Nederland

De laatste keer tijdens Koningsdag in Groesbeek. Voorlopig. Ook al wordt het publiek ongetwijfeld nog jaren achtereen wild van de podiumkunsten van de mannen deze trilogie gaan we afsluiten in 2018 met natuurlijk: The Dirty Daddies!

Hun show is weer volgepakt met nieuwe hits en zoals altijd weet de band rocktracks, foute ballads en Hollands repertoire moeiteloos te combineren. Met een overdaad aan CO2, stortvloed aan confetti, verkleedpartijtjes en een te gekke vlammenshow komen ze weer deze kant op om de boel op zijn kop te zetten, jullie ook?!

ROB TOONEN

Midden, lage & hoge tonen

Een man die we absoluut niet willen missen tijdens dit feestje. Vroeger op de radio bij SLAM!FM, tegenwoordig is hij de hele zomer in cafés op Mallorca, pakt hij een bierfeestje mee in Nederland en duikt ie op bij menig tentparty. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan: Rob Toonen.

Hij draait alles: de beste Nederlandse hits, de lekkerste hardrockknallers en de nodige onmisbare zing-dans-springnummers. Een praatje hier en daar en de gezelligheid is compleet. Rob, we zijn blij dat je er weer bent!

Nog maar...